سفارش انجام برنامه نویسی ، سفارش طراحی نرم افزار اختصاصی ، سفارش طراحی وبسایت ، سفارش طراحی وبلاگ ، سفارش طراحی مدار و برنامه نویسی الکترونیکی ، سفارش طراحی پورتال ، سفارش سئو و بهینه سازی وبسایت و وبلاگ ، شبکه های کامپیوتری ، تلفن تحت شبکه ، نظارت تصویری ، کنترل تردد و کلیه فعالیت های نرم افزاری و شبکه ای را از ما بخواهید . لطفا برای سفارش هرگونه فعالیت با شماره 09120207437 تماس گرفته و یا با ایمیل PROJECT@ISSC.IR مکاتبه نمایید . با سپاس از حسن انتخاب ارزشمند شما.
برای اینکه بدانید اپلیکیشن اندروید (android application) چیست و اپلیکیشن موبایل چه می باشد و یا اینکه این واژه ها چه معانی خاصی دارند ابتدا باید با واژه اپلیکیشن آشنا شوید. اپلیکیشن چیست؟ در مورد اینکه اپلیکیشن (application) چیست و یا اینکه معنی اپلیکیشن چه می باشد باید بگوییم که در واقع اکثر نرمافزارهایی که ما به طور روزمره از آنها استفاده میکنیم شامل این تعریف میشوند و فقط نرمافزارهای سیستم مانند سیستم عامل و یا زبانهای برنامه نویسی جزء اپلیکیشنها محسوب نمیشوند. ویژگی های کلیدی یک اپلیکیشن موبایل خوب:در جامعه امروزی که استفاده از اپلیکیشن های موبایلی بسیار رواج پیدا کرده و از روزمره های زندگی امروزی شده است خوب است بدانید که یک اپلیکیشن موبایل خوب چه ویژگی هایی دارد. با گروه سامانه سازان گروه تخصصی طراحی سایت همراه باشید تا به بررسی این موضوع بپردازیم.رابط کاربری مناسب: بیش از هر چیز دیگری رضایت حداکثری کاربران از استفاده از اپلیکیشن تاثیر بسزایی بر کیفیت یک اپلیکیشن خواهد داشت. برای رسیدن به این امر یک اپلیکیشن باید با رابط کاربری خوب و مناسبی طراحی شده باشد.به گونه ای که این رابط کاربری قابل فهم توسط همه باشد به نحوی که کاربران بدون گذراندن آموزشی بتوانند با آن کار کنند و از قسمت های مختلف آن به درستی استفاده کنند. همچنین در یک رابط کاربری خوب تناسب بین مفاهیم و ظاهر برنامه هم باید رعایت شود.
iOS اولین و تنها نسل سیستم عامل اپل برای دستگاه های موبایل و قابل حمل است. این سیستم عامل برای اولین بار در سال 2007 برروی دستگاه آی فون عرضه شد و تا پیش از سال 2010 نیز به نام iPhone OS شناخته می شد. آی پاد تاچ، آی فون و تبلت آی پد مجهز به این سیستم عامل هستند و شرکت اپل مجوز استفاده از این سیستم عامل را در حال حاضر به هیچ شرکت دیگری واگذار نمی کند. تا پایان ماه مه 2010 حدود 59 درصد ترافیک موبایل وب از طریق این سیستم عامل ایجاد شده بود. ایده اصلی این سیستم عامل استفاده از رابط کنترلی چند لمسی است. برای مثال برای جابجا کردن صفحات در iOS تنها نیاز به کشیدن یک انگشت روی صفحه است. با قرار دادن دو انگشت روی صفحه و دور کردن آن ها از هم نیز می توان برروی صفحات وب و عکس ها زوم کرد. iOS از نطر معماری از چهار لایه Core OS، Core Services، Media Layer و Cocoa Touch تشکیل شده است. با انتشار نسخه شماره 4 اپل قابلیت Multi-Tasking را به سیستم عامل iOS اضافه کرد. نسخه 5 نیز اولین سری از سیستم عامل iOS بر پایه پردازش ابری است. iOS از نظر معماری و کاربردی شباهت زیادی به سیستم عامل MacOS دارد. در iOS همانند MacOS از مرورگر سافاری برای مرور وب و از نرم افزار آی تیونز برای پخش موزیک و مدیریت کتاب ها، دفترچه تلفن و اپلکیشن ها استفاده می شود. یکی از موفقیت های اپل در ساخت این سیستم عامل، راه اندازی فروشگاه اپلیکیشن App Store است. این فروشگاه تا پایان ماه مه 2011 دارای بیش از 500 هزار اپلیکیشن بوده است. شرکت اپل نرم افزارهای App Store را با بستن قرارداد با برنامه نویسان منتشر می کند و هر کس می تواند با استفاده از ابزار SDK سیستم عامل iOS اپلیکیشن طراحی کند و بعد از دریافت مجوز از اپل آن را به قیمت دلخواه در App Store به فروش رساند. سیستم عامل iOS از ابتدای انتشار مورد هدف هکرهای سیستم عامل قرار گرفت. به این ترتیب هکرها موفق شدند هم قفل شبکه موبایل (Sim Lock) گوشی آی فون را بشکنند و هم محدودیت نصب اپلیکیشن ها برروی این سیستم عامل را با استفاده از رخنه های امنیتی در مرورگر سافاری و الگوریتم خواندن فایل های PDF دور بزنند. به این کار اصطلاحاً Jailbreak گفته می شود.
ویندوز فون (به انگلیسی: Windows Phone) سیستمعامل است که توسط شرکت مایکروسافت برای گوشیهای هوشمند ساخته میشود و جانشین پلتفرم ویندوز موبایل است. در سیستم عامل ویندوز فون بر خلاف ویندوز موبایل، مایکروسافت بجای نشانه گرفتن بازار شرکتهای بزرگ، بازار مصرف کنندگان را نشانه گرفته است. در این سیستم عامل به جای استفاده از شکل برنامه های مبتنی بر ویندوز (فایل های exe) از برنامههای مایکروسافت سیلورلایت استفاده شده است.
آخرین نسخه معرفی شده آن ۸ است، اشکال بزرگش حمایت نکردن از نسخه های قبلی ست، مایکروسافت در عوض آپدیت ویندوز ۷٫۸ رو معرفی کرد، که به هیچ وجه با ویندوز فون ۸ قابل مقایسه نیست و فقط برای جلب رضایت دارنده های گوشی های قبلی مثل Lumia 900 طراحی شده!
امکانات:
رابط کاربری:
بر خلاف سیستم عامل ویندوز موبایل که طراحی ای مشابه ویندوز رومیزی دارند، در این سیستم عامل از طراحی رابط کاربری ای به اسم "مترو” استفاده که بسیار پویا تر از دیگر سیستم عامل هاست. این طراحی قرار است در ویندوز ۸ و اکس باکس جدید نیز استفاده شود.
ورودی متن:
ویندوز فون از یک صفحه کلید مجازی برای وارد کردن متن استفاده میکند که امکان ارسال خندانک ها را هم در متن فراهم کرده است. همچنین امکان چک کردن اسپل کلمات و حدس زدن کلمات در حین تایپ نیز در این کیبورد وجود دارد. این سیستم عامل امکان اتصال یک کیبورد فیزیکی را هم به گوشی فراهم کرده است.
پیام ها:
ارسال پیامک ها در ویندوز فون، با ارسال پیام در مسنجر لایو و فیس بوک ادغام شده است. همچنین امکان صحبت کردن بجای تایپ کردن برای نوشتن پیامک ها در این سیستم عامل وجود دارد. ویندوز فون همچنین می تواند پیامک های رسیده ی شما را نیز با صدای بلند برایتان بخواند.
مرورگر وب:
ویندوز فون ۷ یک مروگر اینترنت اکسپلورر موبایل همراه خود دارد که بر پایه ی موتور رندر مرورگر اینترنت اکسپلورر ۹ ساخته شده است. این مرورگر تا ۶ برگه را می تواند همزمان لود کند، امکان ذخیره عکس های موجود در صفحات را دارد و مولتی تاچ نیز هست. همچنین امکان جستجوی یک کلمه در صفحه ی لود شده نیز وجود دارد. مایکروسافت اعلام کرده است که این مرورگر می تواند جدا از هسته ی سیستم عامل ویندوز فون به روز رسانی شود.
تماس ها:
شما می توانید لیست دوستان خود را دستی وارد گوشی ای که ویندوز فون دارد کنید، یا آنها را از ویندوز لایو و فیس بوک و توییتر و لینکدین وارد کنید. همچنین امکان ادغام (Link) افراد نیز وجود دارد.
ایمیل:
سه سرویس هاتمیل، جیمیل و یاهو میل بصورت پیشفرض در این سیستم عامل پشتیبانی شده اند و بقیه سرویس های عمومی ایمیل را می توانید با تکنولوژی IMAP و POP3 بر روی موبایل ویندوز فون خود تنظیم و استفاده کنید.
چند رسانه ای:
با استفاده از نرم افزار Zune for Windows Phone می توانید فایل های رسانه ای خود را بین رایانه و تلفن همراه خود انتقال دهید. این برنامه فایل های صوتی و ویدئویی داخل گوشی و عکس های موجود در گوشی و اکانت فیسبوک و آلبوم های ویندوز لایو کاربر را نمایش می دهد. امکان آپلود و اشتراک گذاری عکس ها در شبکه های اجتماعی مانند فیسبوک نیز از همین بخش قابل انجام است. برنامه ی Zune قابلیت اجرای فایل های WAV, MP3, WMA, AMR, AAC/MP4/M4A/M4B و ۳GP/3G2 و WMV و AVI و MP4/M4V و ۳GP/3G2 و MOV را داراست. همچنین کدک های DivX و Xvid نیز در فایل های AVI در این برنامه قابل پخش هستند. همچنین فرمت های عکس JPG/JPEG, PNG, GIF, TIF و BMP در ویندوز فون ۷ پشتیبانی میشوند.
بازی ها:
Xbox Live برنامه ای است که در تلفن های همراه مجهز به سیستم عامل ویندوز فون وجود داردو برخی از قابلیت های XBOX 360 را در گوشی ویندوز فون پشتیبانی میکند. در باره همه چیز..
جستجو:
مایکروسافت برای سازندگان سخت افزارهای ویندوز فون اجبار کرده است که یک دکمه – بصورت فیزیکی – در بیرون صفحه ی نمایش با نام جستجو قرار داده شود. این دکمه امکان جستجو را در میان برنامه های داخل گوشی، لیست تماس، در میان نقشه های Bing و اخبار و نتایج جستجوی Bing فراهم می آورد.
آفیس:
ویندوز فون یک Office Hub دارد که کلیه فایل های مرتبط با نرم افزارهای آفیس را مدیریت میکند. امکان ایجاد و ویرایش فایل های آفیس داخل گوشی، فایل های موجود در skyDrive و Office 365 با این برنامه فراهم است.
مالتی تسکینگ:
این ویژگی از نسخه مانگو به ویندوز فون اضافه شده. با فشردن و نگه داشتن دگمه Back می توانتید به ۵ تسک قبلی بروید
به روز رسانی:
مایکروسافت تاکید میکند به روز رسانی سیستم عامل ویندوز فون از طریق به روز رسانی های Microsoft Update ارائه خواهد شد. هنگامی که آپدیتی آماده باشد بر روی گوشی یا نرم افزار Zune بر روی PC پیغام An Update is Available نشان خواهد داده شد.
مارکت پلیس:
از طریق مارکت پلیس می توانید موزیک ویدیو، پادکست، بازی و اپلیکیشن های متنوعی را خریداری و دانلود کنید. البته تعداد زیادی بازی و اپلیکیشن مجانی یا ترایل که همراه با تبلیغ می باشد نیز وجود دارد.
سبقت از رقبا: با قرار دادن کسب و کارتان بر روی گوشی همراه مشتری، از رقبایتان متمایز می شوید.
ارتباط مداوم با مشتری: اپلیکیشن کسب و کار شما همیشه نام شما را به مشتری یادآوری می کند.
کاهش شدید هزینه تبلیغات: هزینه تبلیغات و چاپ کاتالوگ حذف شده و کاتالوگ دیجیتال شما بر روی موبایل مشتری قرار می گیرد.
ارتقا تصویر برند شما: یک اپلیکیشن اختصاصی برای کسب و کار شما نشانگر به روز بودن و جذب مشتری های امروزی است.
به روز رسانی: مشتریان هر لحظه لیست به روز محصولات و خدمات شما را می بینند و از جدیدترین اخبار شما مطلع می شوند.
افزایش فروش: اپلیکیشن کسب و کار، مشتریان شما را به مبلغین کسب و کار شما تبدیل می کند.
با کلیک کردن روی کلمات آبی رنگ میتوانید وارد سایت سامانه سازان شوید و با تیم قدرتمند سامانه سازان آشنا شوید.